Antet
Catalog produse
Contul clientului

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Marci produse

tensiometre si glucometre





Cutanplast burete hemostatic 70x50x10mm. x 1 buc.

Cutanplast burete hemostatic 70x50x10mm. x 1 buc.

 

Cantitate stoc: 30

 

Pret cu TVA: 22.32 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Cutanplast burete hemostatic 70x50x10mm. x 1 buc.
Comanda instant - Cutanplast burete hemostatic 70x50x10mm. x 1 buc.

Email Telefon

Cutanplast burete hemostatic 70x50x10mm. x 1 buc.

CUTANPLAST®Sterile burete hemostatic 70x50x10mm. din gelatina de unica folosinta.

Cutanplast® este sterilizat cu radiatii gamma.
Indicatii: Cutanplast se aplică direct în situ sau cu o ușoară presiune. Cutanplast, fiind uscat sau umezit in prealabil cu o solutie salina sterila, se aplica presand usor pe rana curatata, pana adera. Buretele hemostatic poate fi lasat in situ sau indepartat imediat dupa hemostaza. Cutanplast este absorbit complet in aproximativ 3 saptamani. Cantitatea de Cutanplast aplicata depinde proportional de dimensiunea ranii. Buretele poate fi taiat in fasii de dimensiunea dorita cu o foarfeca sterile. Cutanplast are o aderenta slaba la tifon, tampoane sau retractoare.
Atentie: Inainte de folosire, verificati daca este sigilat. Sterilitatea este garantata daca ambalajul este mentinut uscat si nedeteriorat. Aplicati Cutanplast imediat dupa deschiderea ambalajului. Utilizati Cutanplast inainte de data expirarii tiparita pe ambalaj. Cand aplicati buretele hemostatic trebuie mentinute conditiile aseptice. Cutanplast nu poate fi re-sterilizat, resturile trebuie aruncate. Actiunea hemostatica a Cutanplast nu permite neglijarea procedurilor de hemostaza (sutura, presiune si ligatura). Cand Cutanplast este introdus in cavitati, este recomandat ca acesta sa fie comprimat, din moment ce absorbtia lichidului determina buretele hemostatic sa se extinda, iar aceasta expansiune poate exercita o presiune asupra structurilor din jur. In Neurochirurgie, buretele hemostatic nu trebuie lasat in cavitati inchise, deoarece poate cauza compresie asupra tesutului nervos in momentul expansiunii. Cutanplast, ca si toti buretii hemostatici din gelatina, este destinat să încurajeze oprirea sângerării;  orice alta intrebuintare a acestuia trebuie sa fie evaluate in avans. 
Nu lasati la indemana copiilor.
Nu utilizați Cutanplast burete hemostatic la pacientii cu alergii cunoscute la gelatină porcina.
Contraindicatii: A nu se folosi pe rani infectate.
Depozitare: A se depozita in loc uscat, la temperature camerei.


spacer
Subsol
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008
Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania

farmasoft.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.