Antet
Catalog produse
Contul clientului

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Marci produse
scutece adulti si incontinenta

tensiometre si glucometre

Termeni si conditii

Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal

 SC Chrispharmablue SRL este inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal la registrul de evidenta a A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 22900.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele dumneavoastra vor fi folosite de SC Chrispharmablue SRL numai în scopul declarat.

Conform politicii de confidentialitate a datelor a site-ului www.farmasoft.ro, nu punem la dispozitie, nu vindem, nu inchiriem, nu distribuim si nu transferam datele personale unor terte parti pentru interese de marketing sau pentru alt scop fara consimtamantul explicit prealabil al posesorilor datelor. SC  Chrispharmablue SRL  este singura detinatoare a informatiilor colectate pe site-ul www.farmasoft.ro.

 Informatiile colectate pot fi urmatoarele: numele si prenumele, adresa de livrare, date de facturare, numar de telefon, adresa de e-mail, CNP (pentru emiterea facturilor), serie si nr. C.I. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. 

 Datele personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

www.farmasoft.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 

 Datele cu caracter personal preluate de catre SC Chrispharmablue SRL prin intermediul site-ului www.farmasoft.ro  sunt prelucrate si folosite cu urmatoarele scopuri:

-          Procesarea comenzilor (confirmarea, facturarea si livrarea acestora);

-          Imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite clientilor;

-          Expedierea de newsletter-e cu informatii despre promotii, concursuri si noutati.

Furnizarea datelor personale catre SC Chrispharmablue SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date printr-un email trimis la contact@farmasoft.ro.Va recomandam sa accesati site-ul numai dupa citirea cu atentia a tuturor termenilor si conditiilor inscrise pe www.farmasoft.ro. Folosirea acestuia implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.


Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.farmasoft.ro (texte, imagini, grafica etc) este proprietatea SC Chrispharmablue SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site:

www.farmasoft.ro nu garanteaza ca descrierea produselor este lipsita de erori sau ca este completa. www.farmasoft.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul unor neconcordante sau lipsuri referitoare la produse si orice alte aspecte privind aceste produse.

Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ. Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului etc, in functie de performantele monitorului fiecarui client. SC Chrispharmablue SRL isi rezerva dreptul de a schimba disponibilitatea produselor si caracteristicilor acestora, precum si orice alt continut al site-ului, fara nici o notificare prealabila.


Pretul:

Preturile prezentate pe www.farmasoft.ro includ TVA (9% sau 19%).

Preturile afisate nu includ costurile de transport si livrare. Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produslor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii.

Produsele prezentate in promotii sunt valabile in limita stocului disponibil.

Modificarea preturilor se poate face oricand, in functie de modificarile de pret ale furnizorilor sau in functie de strategia de pret a www.farmasoft.ro. Acest lucru se face fara o instiintare prealabila.

Nu exista comanda minima in magazinul on-line www.farmasoft.ro.

Comenzile cu o valoare de peste 200 ron vor fi livrate gratuit in Bucuresti. Valoarea transportului in Bucuresti pentru comenzile sub aceasta valoare este de 15 ron.

Valoarea transportului comenzilor in provincie va fi comunicata la confirmarea ferma a comenzii.


Returnarea produselor:

Produsele achizitionate la distanta (telefonic / on-line) pot fi returnate de catre persoanele fizice conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Produsele trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau deteriorare,  trebuie sa fie insotite de toate accesoriile, de ambalajul original in stare perfecta (sigilate) si sa fie insotit de toate documentele impreuna cu care au fost livrate. Distrugerea sau ruperea ambalajelor atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Chrispharmablue SRL nu poate fi facuta raspunzatoare. 


Dispozitivele medicale cu consumabile sigilate si sterilizate (glucometre cu teste si ace, nebulizatoare cu accesorii: masca, piesa de gura, piesa de nas etc), care ajung la consumator sigilate si ulterior sunt desigilate si utilizate sau nu, se incadreaza la exceptari de la dreptul de retragere din contractele la distanta si contractele incheiate in afara spatiilor comerciale, conform art. 16:

"lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator".

Avand in vedere cele de mai sus, consumatorul poate sa-si exercite dreptul de retragere din contract, doar daca aceste tipuri de produse nu au fost desigilate dupa livrarea lor.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

ATENTIE: returul produselor si rambursarea contravalorii acestora se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14-30 de zile de la data inregistrarii returului.

Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: contact@farmasoft.ro.


Garantia produselor:

Garantia produselor electronice este in conformitate cu legea romana in vigoare conform legii 449/2003. Certificatele de garantie sunt emise de importatorii produselor si completate de SC Chrispharmablue SRL cu stampila, semnatura operatorului si data cumpararii produsului.

Clientul trebuie sa pastreze factura care contine aparatul, certificatul de garantie si dovada achitarii facturii pentru a beneficia de garantie.

In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul sesizarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor, in ambalajul original si impreuna cu documentele originale ale comenzii respective. In acest caz, se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau (daca acest lucru nu este posibil) clientul va primi inapoi suma platita pentru acel produs.
 
Aparatele se livreaza cu carte tehnica, traducere in limba romana si accesorii daca sunt stipulate in descrierea aparatului. In cutia aparatelor exista si lista cu service-urile autorizate in caz de defectiune. In caz de defectiune,  contactati unul din aceste service-uri.

Nu se poate invoca garantia produsului in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a acestuia. Cititi manualul de utilizare (care insoteste produsul) inainte de folosire. 
 
Produsele fast moving (laptele praf,suplimentele alimentare,cerealele, produsele cosmetice, etc) au data expirarii imprimata pe ambalaj sau este mentionata (grafic) durata de valabilitate a produsului din momentul deschiderii produsului.

Toata responsabilitatea asupra defectiunilor aparute pe perioada garantiei revine in sarcina importatorului produsului!Date de identificare:


SC CHRISPHARMABLUE SRL

RO23118146

J40/999/2008

Sediul social: Bucuresti, sector 4

Str. Huedin nr.5

Telefon: 0757.365.250

e-mail: contact@farmasoft.ro
spacer
Subsol
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008
Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania